Oosterse massages

De oosterse massages zoals we die aanbieden ontlenen hun technieken uit het Chinese tui-na, de Japanse Shiatsu en de Indiase Ayurveda massage en zijn verweven met schoonheidsrituelen uit mediterrane landen. In het Oosten heeft men in de loop van meer dan 3000 jaar diepgaande en gedetailleerde kennis opgebouwd van het uitgebreide stelsel energiebanen en -punten dat de mens kenmerkt. We weten wanneer energie vrij door het lichaam kan stromen we in balans zijn en ons als mens gezond en vitaal voelen

Onze massages zijn gericht op het stimuleren, verbeteren en het in balans brengen van je innerlijke energieën, het eventueel opheffen van blokkades, maar ook op jouw uiterlijke schoonheid. De massages werken in op lichaam én geest, zodat je na afloop diepe ontspanning, geestelijke rust en verbondenheid met je lichaam ervaart.

Aziatic Relaxing Massage

De Aziatic Relaxing Massage is een heerlijke lichaamsmassage van zachte aanrakingen en liefdevolle strijkingen. Met rustige en vloeiende bewegingen wordt je hele lichaam gemasseerd. Het brengt de aandacht weer terug in je lichaam en maakt je hoofd leeg. Naast een weldadige ontspanning, heeft deze massage een positieve invloed op je vitale energie.

Sessie 60 minuten, € 85,00

Sensual Healing Massage

Voor hen die niet meer goed weten hoe hun lichaam aanvoelt is de Sensual Healing Massage een fijne massage. Met verschillende materialen worden je zintuigen geprikkeld en met warme olie wordt je lichaam gemasseerd.

De manier waarop en de materialen waarmee je wordt aangeraakt geven een gevoel van warmte, geruststelling, troost en hernieuwde vitaliteit.

Sessie 60 minuten, € 90,00

Soap & Oil Massage

indoceane_sweet_and_savouryIn de Soap & Oil Massage wordt eerst je lichaam met een Marokkaanse scrubsoap of tegen een kleine meerprijs met de sweet en savory scrub van Thalgo gereinigd. Naast het verwijderen van dode huidcellen, zorgt dit voor een heerlijke zachte huid. Na het afspoelen van de zeep onder de douche, wordt vervolgens een uur lang je hele lichaam gemasseerd met een warme olie.

De combinatie van Soap & Oil staat garant voor een droombehandeling. Je voelt je na afloop vitaal ontspannen en je huid is fris en stralend.

Sessie 75 minuten, € 100,00

Oil & Orange Massage

De Oil & Orange massage is een heerlijke lichaamsmassage waarbij je gemasseerd wordt met warme olie. De massage wordt afgesloten met een rijke, romige Bodywrap. Deze bodywrap (pakking) omhult je lichaam met de frisse en verfijnde geur van orange. De huid wordt prachtig, stralend en ongelooflijk fluweelachtig.

Sessie 80 minuten, € 100,00

Caesar en/of Cleopatra Massage

milk-bathVoel jezelf ook eens als Ceasar of Cleopatra! In deze massage wordt eerst je lichaam gereinigd met een scrubzeep. Naast het verwijderen van dode huidcellen, zorgt deze zeep voor een heerlijke zachte huid. Na het afspoelen van de zeep onder de douche, ga je circa 15 minuten heerlijk ontspannen in een romig milkbath. Op de wijze zoals Caesar en Cleopatra genoten van een bad in ezelinnenmelk.

Na het bad wordt vervolgens één uur lang je hele lichaam gemasseerd met een warme olie. Je voelt je daarna vitaal ontspannen, de huid is fris en stralend en al je zintuigen zijn in extase door deze unieke ervaring.

Sessie 90 minuten, € 130,00

Voetzone Reflexmassage

voetzoolreflexDeze massage behandelt bepaalde punten (reflexzones) op je voeten. Deze punten corresponderen met alle organen, klieren en andere delen van je lichaam. Is er iets mis in ons lichaam dan vormt zich een blokkade met opgehoopte afvalstoffen. Dit is in de voet(en) te voelen. Voetzone-reflexmassage voert deze afvalstoffen af door de blokkade in de voet te masseren.

Sessie 30 minuten, € 40,00