Massage voor haar

We hebben bemerkt dat sommige vrouwen de last dragen van onbevredigde ervaringen en onvervulde verlangens op het gebied van relatie en intimiteit, zich niet meer gezien en gerespecteerd voelen in hun vrouwelijkheid en zich daar bij neer lijken te leggen.

Je bent het waard!

indoceaneBen jij een van die vrouwen, maak dan tijd voor jezelf, je bent het waard! Kies eens voor een Inner Sense Massage. Een Inner Sense Massage kan een weg zijn om je weer wat dichter bij jouw gevoel te brengen en jezelf waardevol te vinden.

Of gewoon om eens heerlijk te ontspannen en weg te dromen van de beslommeringen van alledag.

Inner Sense Massage

Tijdens een Inner Sense Massage wordt je uitgenodigd om jezelf in liefde te openen, in overgave. Je hoeft niets te doen, alleen maar te ontvangen. In het liefdevol openen en ontvangen van jezelf, ervaar je de  helende kracht van de zachte aanraking. Je mag simpelweg genieten, maar er is ook ruimte voor het loskomen van emoties. Emoties die ergens in je lichaam zijn opgeslagen en in de massage letterlijk worden aangeraakt. emoties van verdriet, pijn, woede, schaamte zijn net zo welkom als die van genot, opwinding en blijdschap.