Inner Sense Tantra

(Inner Sense) Tantra is van oorsprong een esoterische rituele praktijk uit de Indiase Vedische tradities die deel uitmaken van het hindoeïsme, boeddhisme en jaïnisme.

In de voorbije millennia zijn de spiritueel zuivere en oude tantrische tradities, zoals destijds opgetekend in de vedische geschriften, geëvolueerd tot een ongekend aantal stromingen met een verscheidenheid aan “oude” (Bhagwan Shree Rajneesh/Osho, Margot Anand, David en Ellen Ramsdale) en nieuwe leermeesters (Alex Vartman).

Inner Sense Tantra, er valt veel te kiezen

Wereldwijd is sprake is van een brede waaier aan opvattingen over en aanbod van tantrabeoefening, tantratrainingen en workshops, van superzacht en meditatief tot heel seksueel, al dan niet met een mix van eigentijdse concepten van spiritualiteit en heilzame methodieken. Wij beoefenen en bieden geen tantra in brede zin. Bij ons kan je terecht voor de Inner Sense Tantra Massage. Meer over deze massage lees je onder de menuknop Massages en vervolgens het submenu Inner Sense Tantramassage.

Inner Sense Tantra voor ons

Nauw verbonden met de oosterse stromingen staan wij in verbinding met het leven en gaan wij de confrontatie aan met alles wat zich in het leven aandient. We geloven dat de kracht van de aanraking een geweldige manier is om mensen te helpen lichamelijk en geestelijk te ontspannen en te versterken, waardoor ze weer (meer) in verbinding geraken met zichzelf en de mensen om hun heen.

Dat bewustzijn stimuleert ons om met veel plezier en enthousiasme een bijdrage te leveren aan het (verbeteren van het) welbevinden van mensen die een beroep op ons doen.