Inner Sense Tantra Massage

Het kan zijn dat je op enig moment ervaart dat je minder of niet langer verbonden bent met je gevoel, noch met je intimiteit en seksualiteit. Vaak is dit een insluipend gebeuren. Je hebt minder plezier in je werk en minder aandacht voor je directe omgeving.

Ook kan het zijn dat er gevoelens (op)spelen van angst, schaamte en kwetsbaarheid en/of is er sprake van een ingeperkt (be)leven door opvoeding, van “oude” overtuigingen en normen en waarden van de directe leefomgeving. Wat de oorzaak ook is, je verliest onnodig veel levensenergie.

Vind je weg terug naar je eigen-IK

Hoe fijn zou het dan zijn om de weg terug te vinden naar je “eigen ik”. De persoon te zijn die je bent of wil zijn. Die luistert naar zijn eigen stem, die durft te vertrouwen op de signalen en boodschappen daarvan. Ook al is dat heel anders dan wat je geleerd hebt of wat door je directe leefomgeving als “normaal” wordt aangemerkt’

Door je te ont-doen van alle moeten, ont-moet je jezelf. Als je in verbinding staat met jezelf, kan je ook weer in verbinding staan met de mensen om je heen. Dan kan je in verbinding staan met het leven!

De eerste keer

Kom je voor het eerst, dan wordt je ontvangen met een kopje thee of koffie. We leggen de werkwijze en eventuele opties aangaande de Inner Sense Tantra Massage uit, vragen naar jouw gezondheid, bespreken met welke intentie je deze massage wilt ingaan, wat jouw persoonlijke wensen, verwachtingen en ook heel belangrijk wat jouw grenzen zijn ten aanzien van de gebieden die in de massage (kunnen) worden aangeraakt. Deze tijd gaat niet ten koste van je massage!

Na het gesprek ga je douchen en volgt de massage. Na de massage is er gelegenheid voor een kort narusten, krijg je een gezond drankje en bespreken we hoe je de massage hebt ervaren. Daarna is er de mogelijkheid om af te douchen.

Doorgaans duurt het kennismakingsgesprek zo’n 15 à 30 minuten. Soms heeft men gewoon meer tijd nodig. Misschien past een tantra gesprekssessie dan beter bij jou. Het tarief voor een tantra gesprekssessie bedraagt € 37,50 per 30 minuten.

Een ontdekkingsreis naar jezelf

Ben je wel eens gemasseerd, dan weet je hoe heerlijk een aanraking kan zijn. Je lichaam voelen is enorm belangrijk! Een Inner Sense Tantramassage is een ontdekkingsreis naar jezelf. Je (weer) bewust worden van heel je lichaam. Een manier om lichamelijk en geestelijk lekker te ontspannen. De uitvoering is met liefdevolle warmte en respect voor je lichaam.

Als je nog niet klaar bent om je over te geven aan een Inner Sense Tantra Massage, kies dan eerst een van onze andere “massages à la carte”. We geven je graag een advies.

De kunst van het zachte aanraken

We nodigen je uit om binnen de Inner Sense Tantra Massage jezelf in liefde te openen, in overgave. In het liefdevol openen en ontvangen van jezelf, ervaar je de verdiepende beleving van de helende kracht van de zachte aanraking. Je mag simpelweg genieten, maar er is ook ruimte voor het loskomen van emoties. Emoties die ergens in je lichaam zijn opgeslagen en in de massage letterlijk worden aangeraakt. Emoties van verdriet, pijn, woede, schaamte zijn net zo welkom als die van genot, opwinding en blijdschap.

Wij geven je hele lichaam aandacht

body

De wijze waarop we onze massages aanbieden is voor veel mensen anders dan anders.

Zo schenken we binnen onze massages aandacht aan heel je lichaam.  Omdat het lichaam als één aansluitend geheel wordt gezien en op die wijze wordt gemasseerd, waaronder dus ook de buik, de borsten en het gebied rondom en behorend bij het bekken, lig je gewoon bloot.

Zijn er bepaalde gebieden waar je niet aangeraakt wil worden, dan kun je dat in het gesprek voorafgaande aan de massage gewoon aangeven. En mocht tijdens de massage een bepaalde aanraking toch ongemakkelijk aanvoelen, dan kan je dat met een simpel vooraf afgesproken woord of gebaar kenbaar maken. We houden rekening met jouw grenzen, immers het is en gaat om jouw lichaam!

We begrijpen dat een massage van het hele lichaam gevoelig en spannend is. Daarom gaan we in alle discretie zorgvuldig om met jouw vertrouwen en veiligheid.

Door wie wordt je gemasseerd

De massage aan heren wordt door Angela aangeboden, aan dames door Angela of Hans. De keuze is vanzelfsprekend aan jou! Bij het maken van de afspraak kan je jouw keuze voor Angela of Hans aangeven. Belangrijk is dat jij je op je gemak voelt en jezelf kunt zijn.

Duur en kosten

Een Inner Sense Tantra Massage is een massage waardoor je meer contact met je lichaam krijgt en dichter bij je gevoelens komt. Als het goed is, voel je de levensenergie na afloop door jouw lijf stromen.

Een Inner Sense Tantra Massage wordt gegeven in sessies van 75, 90 of 105 minuten. De kosten bedragen respectievelijk € 97,50, € 127,50 en € 152,50