Contact en Openingstijden

Afspraak maken 

Wij werken uitsluitend op basis van een telefonische afspraak, behoudens als je eerder bij ons te gast bent geweest. Dan kan je ook een afspraak maken via de e-mail, whatsapp of sms.

Wij beantwoorden graag je vragen als je belt met nummerherkenning!

Tijdens openingstijden zijn wij bereikbaar op het onderstaande telefoonnummer. Zijn wij beiden aan het werk en wil je teruggebeld worden, spreek dan een boodschap in op de voicemail. Je wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

In verband met het voorkomen van een verspreiding van het coronavirus stellen wij het op prijs als je onze Covid19 maatregelen respecteert.

Informatie via E-mail, whatsapp of sms

Vaak stelt men inhoudelijke vragen over de massages- en/of wellnessarrangementen via de e-mail, whatsapp of per sms. Het is voor ons niet doenlijk om deze vragen in een paar woorden en geplaatst in een juiste context te beantwoorden.

Daarom verstrekken we langs deze media geen informatie over de (inhoud van) massages en sessies en vragen je om ons gewoon te bellen! Ook vinden wij het prettig om dan te weten “met wie we van doen hebben”.

Verder wordt het niet op prijs gesteld om onbetamelijke tekstberichten, foto’s en of filmpjes te ontvangen.

Uw privacy

Wij gaan netjes om met jouw gegevens en privacy

Sinds 25 mei 2018 geldt de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in. Dit is een nieuwe privacywet van de Europese Unie.  Doel van deze wet is het verbeteren van de privacy van personen. Dus ook die van jou! In onze AVG privacyverklaring (klik aan en het document opent in een pop-scherm) kun je lezen welke gegevens we verzamelen, waarom we dat doen, en hoe lang we deze gegevens bewaren.

Betalen

Je kan bij ons betalen à contant, per IZettle Pinbetaling of door middel van een betaalverzoek.

Ben je verhinderd

Ben je onverhoopt verhinderd, annuleer je afspraak dan 24 uur van tevoren.

Mooi Vitaal – Massage Drenthe

De Drift 20
9414 BB Hooghalen

Telefoon – Mail

GSM +31(0) 611001159

E: mooienvitaal@gmail.com

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur – 17:00 uur voor Beauty, Massage- en/of Wellnessarrangementen. Eventuele reserveringen voor een avondtijd uitsluitend op aanvraag. In het weekend worden Beauty, Massage- en/of Wellnessarrangementen uitsluitend aangeboden aan gasten van onze Bed & Breakfast.

Maandag: 10:00 tot 17:30 uur
Dinsdag: 10:00 tot 17:30 uur
Woensdag: 10:00 tot 17:30 uur
Donderdag: 10:00 tot 17:30 uur
Vrijdag 10:00 tot 17:30 uur
Vrijdag: 10:00 tot 17:30 uur
Zaterdag: Massage uitsluitend gasten Bed & Breakfast
Zondag: Massage uitsluitend gasten Bed & Breakfast

Op de genoemde openingstijden zijn zowel de masseuse als de masseur beschikbaar.

Op zaterdag en zondag worden massages en wellness-arrangementen alleen aangeboden i.c.m. een verblijf op basis van Bed & Breakfast.

 

Grotere kaart weergeven